Lekker van ’t land

‘Lekker van ’t land’ is voor iedereen die vaker seizoensgroenten zou willen eten. Gezond, betaalbaar, onbespoten, uit de buurt… ja prachtig allemaal, maar wat máák je daar mee dan?

Wie wil er nou maandenlang alleen maar stamppot boerenkool, erwtensoep en hutspot? Niemand toch? 

logo-kleiner

Het goeie nieuws: dat hoeft ook niet! 

Boerenkool is heerlijk met noedels en sojasaus, met knolselderij bak je pannenkoeken, en langzaam gebakken winterwortels met peterselie en knoflook zijn een feestje.  Om maar eens een paar voorbeelden te noemen. 

Op mijn receptenpagina vind je allerlei recepten met wintergroenten, en basisrecepten die in ieder seizoen aan te passen zijn met wat er op dat moment in overvloed is. 

Wil je iedere week (zo ongeveer) een mail met één of meer recepten met seizoensgroenten in je mailbox? Geef dan hieronder je mailadres op! 

Maar er is meer!

In samenwerking met de Ulebelt geef ik de Lekker van ’t land kookworkshops: lekker praktisch aan de slag, lekkere & verrassende gerechten koken met seizoensgroenten. 

Wil je meer weten over de workshops? Klik hier!