Alles zelf maken. Echt koken, duurzaam eten.

Minder stress om half zes? 

Loop jij ook regelmatig tegen etenstijd gestresst door de supermarkt, met knagende honger of zeurende kinderen in je wagentje? Zou je gezonder willen eten maar blijft dat in de praktijk meestal steken in goeie voornemens? Koop je prachtige verse groenten maar heb je na een lange dag echt geen puf meer om te bedenken wat je nou weer met die pastinaak moet doen?

Doe dan mee met de cursus Aandacht voor eten!  

 aandacht voor eten 1200x628

Meer dan een kookworkshop: een korte cursus waarin we gaan praten over koken & proeven met aandacht, pure smaken, en de organisatie van je eten. Waardoor je minder stress hebt, lekkerder gaat koken, en beter, verser en duurzamer eet. Lees meer!

Baas op eigen bord

A-planet-on-a-plate-©-LiveW-331x193

Met iedere hap die we nemen bepalen we mede hoe de wereld van morgen er uit komt te zien. 

Onder het motto "Baas op eigen bord" schrijf ik over mijn zoektocht naar eten dat bijdraagt aan een betere wereld. Waar komt mijn eten vandaan, wat vind ik daar van, en welke verhalen zijn er over te vertellen? Nieuwsgierig? Lees hier meer.

Lekker van 't land

logo-kleiner

Wil je meer variëren met seizoensgroenten? Kijk dan even naar Lekker van 't land, mijn project rondom seizoensgroenten. Workshops, gratis recepten in je mail, en nog veel meer spannende plannen. Lees meer! 

De wereld redden. Door beter te eten.

Dat is duurzaam eten: met ieder hapje dat je neemt de wereld een stukje mooier maken. Keuzes maken die zorgen dat je dagelijkse boodschappen klimaatverandering tegengaan, de biodiversiteit bevorderen en boeren een fatsoenlijk inkomen bezorgen. En ondertussen eet je ook nog eens lekkerder en gezonder dan dat je ooit gedaan hebt. 

Hoe kan dat? 

Door zelf te koken.  Met verse producten, grotendeels uit je eigen streek. Dat klinkt simpel, en dat is het ook. Kook. En red de wereld. 

boodschappen (Small)