Groentekeuken?!

Huh? What happened? Waar is de site zoals ik ‘m ken? 

Nou, ik was aan het werk. Her en der aan het koken, keukentje geopend in de plaatselijke foodhall, lekker bezig. Weinig tijd om te schrijven, want druk druk druk. En drukker. En toen werd ik ziek. Bijna van de enige dag op de andere. Kut met een hoofdletter K, zeg maar. De hoofdletter K van kanker… 

Dus. 

Donderend geraas. Wereld die instort. Ziek? Ik? Hoe dan? En – sorry dokter, wat zegt u nu?- zo ernstig dat het niet onwaarschijnlijk is dat ik hier aan ga doodgaan…  Doodgaan? Ik? Dat kan toch niet? Nou, blijkbaar wel dus. Kut, ja, ik zei het al. 

Dus. 

Ik werk niet, op dit moment. Dat zal duidelijk zijn. Ik ben ff bezig met in leven blijven. Dat laat weinig ruimte voor andere dingen. Daar lig je dan, met je goeie bedoelingen en plannen en ambities en bio groentetjes – op een ziekhuisbedje terwijl de chemotherapie je aderen inloopt… Bizarre ervaring.

En als dat nou lukt hé (draaiende duimen en gebeden welkom, dank u, ‘t-is nogal spannend) én als ik op een gegeven moment weer zin & energie heb om te gaan koken, schrijven over koken of iets anders eetgerelateerds wat een website behoeft, dan zal dat (denk ik nu) niet onder de naam Alles zelf maken zijn. Voorlopige werktitel is Groentekeuken, voor insiders bekend van mijn Fooddock-avontuur. We zien wel. First things first – en ondertussen gebruik ik deze site als mijn hoogstpersoonlijke digitale speeltuin. Om te schrijven over waar ik maar zin in heb. Over dit leven met kanker. Avontuur. Reis. Whatever. Zolang je maar geen gevecht zegt, daar kan ik niet zo goed tegen. 

Maar goed. Jij zocht iets, anders was je hier niet. Misschien kan ik je helpen. 

Ik hoop dat je daarmee geholpen bent. Nu ga ik knutselen aan het nieuwe deel van de site.

Liefs, en voor nu: tot ziens! 

Anouk.