E-book: betaalbaar bio in zes stappen

Cadeautje! Mijn e-book betaalbaar bio in 6 stappen. Waarin ik vertel hoe het ons lukt om zo rond de 90% bio te eten – zonder dat we de staatsloterij hebben gewonnen. Veel plezier ermee! 

Betaalbaar bio in zes stappen

(Klik op het plaatje om de pdf te openen.)

Het is een cadeautje, van mij aan jou. Geen voorwaarden, ook niet als je deze pagina toevallig hebt gevonden via Google. Maar als jij het e-book leuk vindt, dan zou ik het weer leuk vinden als jij mij leuk vindt op Facebook. Of je inschrijft voor de nieuwsbrief. Of me volgt op Twitter, Instagram, LinkedIn… nou ja, je snapt het. 

 

Als je eetpatroon echt toe is aan een boost dan kun je je nu nog inschrijven voor de korte kookcursus Aandacht voor eten!

Wil je:

  • Beter eten met minder stress.
  • Meer vers, meer groente, meer uit de buurt & van het seizoen.
  • Meer variëren, creatiever koken en vooral: genieten!

Doe dan mee! 

Vertel me meer!