Aandacht voor eten – avondcursus


Evenementgegevens


aandacht voor eten 1200x628

Aandacht voor eten is een korte kookcursus die je laat terugkeren naar de basis van het koken. Eten uit de buurt, met de seizoenen. Proeven met aandacht, genieten van pure smaken. Geen hypes, maar gewoon goed eten met minder stress. Lees hier meer. 

Aandacht voor eten wordt dit najaar als cursus van drie avonden aangeboden op de Ulebelt in Deventer. Er is ook een ochtendcursus

 

Data

Dinsdagavond 8 november: Deel 1 Van de boer naar je bord

Dinsdagavond 15 november: Deel 2 Koken = proeven

Dinsdagavond 22 november: Deel 3 Koken met concepten

Inloop vanaf 18:15, we starten om half 7, en we ronden af tegen half 10. 

 

 

Je krijgt:

  • drie avonden cursus, inclusief samen bereide maaltijd
  • informatieve presentaties
  • praktische kookworkshops
  • veel handige tips om je eetpatroon blijvend een boost te geven
  • recepten en handouts mee naar huis
  • mijn boekje over koken met concepten (zodra het klaar is)

 

Eerdere deelnemers zeiden

“Bewust boodschappen doen is zo fijn.”

“Dik tevreden over de cursus. Mooi verzorgd en heel compleet.”

“Ik kreeg hard applaus aan tafel.”

 boodschappen (Small)

Waardebepaling achteraf

Je weet vaak pas wat iets waard is als je het hebt meegemaakt. Daarom mag je zelf achteraf bepalen wat je de cursus waard vindt. Om er zeker van te zijn dat je meedoet en om de kosten van de voorbereiding e.d. te kunnen dekken, vraag ik wel om een vooruitbetaling. Hiermee ben je verzekerd van deelname. Achteraf mag je dan zelf de waarde van het geheel bepalen. De hoogte van de vooruitbetaling verschilt per locatie en is afhankelijk van zaalhuur en evt. reiskosten. Voor deze cursus bij de Ulebelt is de vooruitbetaling €75.

Veel mensen vinden het lastig om iets zonder prijskaartje te waarderen. Daarom een suggestie: stel, je doet een aanbetaling van €75 vooraf. Waardering achteraf kan dan €25 zijn, of €125 (Dit is dus een suggestie, waardeer het dus vooral zelf en houd hierbij zelf rekening met…) En betaal je liever een vast bedrag ineens dan kan dat ook, de prijs is dan €150.

Omdat er tegenwoordig best veel mensen zijn met een uiterst beperkt budget is er in deze cursus één kosteloos plekje beschikbaar. Geen betaling, geen afspraken over tegenprestaties. Wil je daarvoor in aanmerking komen, mail me dan even en vermeld daarbij over welke cursus het gaat (datum, plaats). Uitleg is ook niet nodig, dit gaat op basis van vertrouwen.

 

Ik wil meedoen!

Leuk, welkom! Klik op de knop hieronder, dan kom je in een scherm waar je de vooruitbetaling kunt doen. Lukt dat niet, of wil je liever op een andere manier betalen? Neem even contact op via anouk@alleszelfmaken.nl of bel: (06)13060068.

Tickets

 

Ik wil nog wat weten

Heb je vragen? Mail, bel, SMS of app me, of stel je vraag via Facebook of Twitter. Hier lees je meer over de inhoud van de cursus. 

 

Dagelijks vers koken? 

Aandacht voor eten is een voortzetting van de workshop die ik vorig seizoen gaf onder de naam Dagelijks vers koken. Maar dan vernieuwd en verbeterd! Er is een extra avond bijgekomen, er is (nog) meer aandacht voor proeven & smaak, en we gaan meer koken én samen eten. Vanaf dit seizoen is de cursus dus inclusief maaltijd! 

tafel