Snelle lunchworkshops ‘Lekker eten van het land’

Vanaf nu tot de kerstvakantie kun je iedere dinsdagmiddag rond lunchtijd meedoen met een korte kookworkshop. Iedere week maken we samen een heerlijke vegetarische lunch met superverse groente van het land. Heel praktisch, gewoon aan het werk en samen wat lekkers maken. IMG_6945---siteOndertussen krijg je uitleg over de seizoensgroenten, snijtechnieken, en leer je wat er allemaal kan met de wintergroenten als pastinaak, pompoen en de witte, rode en groene kolen. Iedere week is er weer een nieuw recept. En natuurlijk eten we de lunch lekker samen op! Volgende week dinsdag, 22 november, is de eerste workshop en maken we… (tromgeroffel)… een verrukkelijke stoofpot met pompoen en peulvruchten. pompoenstoof met peulvruchten uit VEG En: je bepaalt – naast een bijdrage voor ingrediënten en koffie en thee – zelf wat je betaalt voor de workshop. Waardebepaling achteraf heet dat systeem. Zo hoeft de prijs van de workshop voor niemand een belemmering te zijn om mee te doen! Ik ben er heel blij mee, dat ik deze knoop heb durven doorhakken, en dat de Ulebelt het mogelijk maakt om zo te werken. Meer info of wil je je meteen aanmelden? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.