Nieuwe workshopdata Dagelijks Vers Koken

aankondiging vierkantDe deelnemers van de vorige workshopronde waren erg enthousiast, en wie het gemist heeft kan zich vandaag nog inschrijven voor de herkansing. De workshop Dagelijks Vers Koken gaat in herhaling op donderdagavonden 18 en 25 juni.

Minder stress, beter eten!

Waar gaat het allemaal om? Deze workshop is voor iedereen die in drukke tijden toch lekker, vers én betaalbaar wil eten. Dat kan: door goed te plannen en slim te koken. Een workshop van 2 avonden over de organisatie van je eten. Onderwerpen zijn o.a. weekmenu’s maken, slim inkopen en koken zonder recept. Beter eten, met minder stress!

Meer lezen of je direct aanmelden? Klik hier!

2 gedachten over “Nieuwe workshopdata Dagelijks Vers Koken

  1. Corine Lammers

    Wat leuk! Ik zou daar best aan mee willen doen, ware het niet dat ik de 18e mee op schoolreisje ga en ’s avonds dus waarschijnlijk wel moe zal zijn. 😉 Misschien een volgende keer! Maar leuke blog, ik ga je volgen!

    1. Anouk Bericht auteur

      Dankjewel Corine! Ik ga de workshop na de zomervakantie waarschijnlijk nog wel een keer geven, dus misschien kun je dan meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.