Stond ik toch zomaar in de krant

Kijk eens wie er in de Deventer Post stond deze week! Yup, dat ben ik. Leuk stuk geworden, ik ben er blij mee. Alleen voelde ik me wel wat ongemakkelijk toen ik vervolgens in de winkel bij de kassa stond met een reep Tony Chocolonely. Ah wel, je moet ook niet te consequent willen zijn.

deventerpost 13 mei 2015

2 gedachten over “Stond ik toch zomaar in de krant

    1. Anouk Bericht auteur

      Dankjewel! En zonder jou had ik waarschijnlijk nog steeds in dezelfde kringetjes rondgedraaid, dat mag ook wel eens gezegd. De permacultuur-opleiding kan inderdaad een life-changing ervaring zijn!

      Oh ja, en er is natuurlijk niks mis met Tony! Met rabarber en koekkruimels, mmmmmm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.