Weekmenu eind april 2015

Ineens een drukke week hier in huis, afspraken her en der, man in de laatste-week-voor-de-vakantie-drukte, en ik ga donderdagavond workshop geven, dus…. maar weer eens een weekmenuutje gemaakt.

  • Dinsdag 28/4 : Andijvie met paprika en champignons naar recept van Erik, linzen met walnoten, geitenkaas en venkel, en één of ander veel te hip graan, quinoa of bulghur ofzo. Met appelmoes, dan is de peuter ook weer blij.
  • Woensdag 29/4: Snelle quiche van prei, oude kaas, en wat er nog maar aan groente(kliekjes) te vifeatured-picnden is, want woensdagavond komt de nieuwe boodschappenkrat.
  • Donderdag 30/4: man en kinders eten samen, vermoedelijk pasta, en ik doe het met een stuk overgebleven quiche & een stuk komkommer want ga ‘s-avonds dus workshop geven 😉
  • Vrijdag 1/5: raapsteeltjesstamppot, daar zijn we nog lang niet op uitgekeken. Ik in ieder geval niet, wat de rest van het gezin er van vindt moet ik nog maar afwachten. Met gehaktballetjes in een lekker sausje, want we verwachten een nieuwe doos grasgevoerde koe van schotsehooglanders.nl.
  • Weekend: dat zien we dan wel weer. Vakantie! Hoera!

Wil jij ook gaan werken met weekmenu’s? Je kunt je nu nog inschrijven voor de workshop! Mail me via anouk@alleszelfmaken.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.