Terugblik: festival Echt Eten

Ik zit nog steeds na te genieten van het Festival Echt Eten afgelopen zondag. Wat was het leuk! Zoveel aardige mensen gesproken, en lekker gekletst over eten en koken en lokale heerlijkheden en wat je allemaal zelf kunt maken.

Aan alle mensen die hun mailadres hebben achtergelaten en interesse hebben in de cursus of workshop Echt Eten: we gaan volgende week plannen maken. Mail volgt!

 

Zelf yoghurt maken

Mocht jij dit lezen, de vrouw die me vertelde over haar methode om zelf yoghurt te maken van verse melk: mijn eerste poging is helemaal geslaagd! De yoghurt was wat dun, maar ik heb ‘m uit laten lekken net als bij hangop, en nu is hij heerlijk. Zacht, romig, en mooi dik. Ik ga vandaag nog de volgende pot maken 🙂

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Terugblik: festival Echt Eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.