Weer geen weekmenu in week 22

Vandaag (donderdag) aten we nieuwe aardappeltjes, eerst gepoft in de magnetron, vervolgens geplet en in de oven gebakken. Met gegrilde ui en paprika,  auberginedip, meloensalade, en drumsticks. En natuurlijk rauwkost voor het grut , de baby is dol op komkommer, peuter gaat hard op kerstomaatjes.

Dit is echt multifunctioneel koken: de rest van de auberginedip eten we morgen bij de lunch, van de afgekloven kippenbotten trok ik  een bakje bouillon en de rest van de bos munt staat te trekken in een pan water, en wordt morgen verwerkt tot een flesje limonadesiroop.

Wat gaan we de rest van de week eten? Mijn bak raapsteeltjes is geëxplodeerd. En verder heb ik geen idee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.