Toad in the hole

Het klinkt niet bepaald lekker, toad in the hole. Maar het valt mee, het is worst in een beslagje, er komt geen kikker aan te pas. We aten het met vers van het land geplukte spruitjes. En het is wel lekker, maar het recept vraagt nog wel enig gepuzzel. Ik had veel te veel beslag, en hij werd bovendien niet helemaal gaar.

Update: bij Masterchef Australia zag ik de mama van Gary Yorkshire Pudding maken (jammer genoeg geen link naar een recept). Zo zit dat dus: toad in the hole is Yorkshire Pudding met worstjes en uienjus. Ah.

Oh, wikipedia zegt het ook. Duh. En het kan dus ook met restjes stoofvlees. Die hebben we ook nog wel eens in huis.

Een gedachte over “Toad in the hole

  1. Pingback: Weekmenu week 4 | Mama kookt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.